Ba! Baton 5 Zbóż Kokos & Chia 30G Bakalland

3.09  z VAT

Nowe produkty z linii Bakalland BA! wzbogacone są popularnymi SuperFoods jak quinoa, chia czy amarantus, a także najwyższej jakości owocami. Pozbawione są syropu glukozowego oraz tłuszczów utwardzonych. Nowa linia batonów BA! to również zero dodatku cukru oraz kompozycja pięciu zbóż: owsa, pszenicy, jęczmienia, żyta i ryżu. Batony zawierają dodatek naturalnego błonnika – inuliny

Gwarancja jakości

  • Gotowe Dostarczamy na terenie całej Unii Europejskiej
  • Gotowe Płatność w każdej walucie, każdą metodą
  • Gotowe Wysyłka zabezpieczona przed wstrząsami oraz pogodą
  • Gotowe W przesyłce nie będzie rachunku ani paragonu
Dostępne płatności
  • Karta Visa
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay

Opis

Nowe produkty z linii Bakalland BA! wzbogacone są popularnymi SuperFoods jak quinoa, chia czy amarantus, a także najwyższej jakości owocami. Pozbawione są syropu glukozowego oraz tłuszczów utwardzonych. Nowa linia batonów BA! to również zero dodatku cukru oraz kompozycja pięciu zbóż: owsa, pszenicy, jęczmienia, żyta i ryżu. Batony zawierają dodatek naturalnego błonnika – inuliny

Informacje dodatkowe

Waga 30 g
Kraj pochodzenia

Marka

Waga

30

Skład

Składniki zbożowe 38,5% (płatki owsiane pełnoziarniste, grys kukurydziany, ziarno pszenicy, mąka pszenna, ryż, mąka ryżowa, kasza kukurydziana, otręby pszenne, ziarno żyta krojone, ziarno owsa krojone, kasza jęczmienna), inulina, wiórki kokosowe 15,7%; maltodekstryna, substancja wiążąca: maltitole; nasiona szałwi hiszpańskiej (chia) 2,2%, mleko odtłuszczone w proszku, olej palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole; naturalny aromat; sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

kcal

401 kcal/100g

Adres podmiotu wprowadzającego produkt na rynek

Nazwa firmy: Bakalland S.A.
Ulica i numer: Fabryczna 5
Kod pocztowy i miasto: 00-446 Warszawa PL
Numer telefonu: 695 330 757

Typ

Rodzaj

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Ba! Baton 5 Zbóż Kokos & Chia 30G Bakalland”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *