I Dolci di Montagna

Wyświetlanie wszystkich wyników: 4

  • Ciastka Morelowo – Migdałowe Amorelli I Dolci Di Montagna200G

    8.19  z VAT

    Typowo włoskie ciasteczka morelowo – migdałowe Amorelli

  • Ciastka Sfogliatine Z Lukrem I Dolci Di Montagna 200G

    8.19  z VAT

    Typowo włoskie ciasteczka do kawy pokryte lukrem o delikatnym morelowym smaku

  • Biszkopty Do Tiramisu I Dolci Di Montagna 200G

    7.19  z VAT

    Ladyfingers, czasami znane pod oryginalnym włoskim imieniem savoiardi, są suchymi, gąbczastymi biszkoptami o niskiej gęstości, suchymi, z grubsza ukształtowanymi jak duży palec. Są głównym składnikiem wielu receptur deserowych, są używane jako spody do ciast z owoców lub element tradycyjnego ciasta z tiramisu. Zazwyczaj są one moczone w syropie cukrowym, likierze, w kawie lub espresso na deserowe tiramisu. Niemowlętom podaje się zwykle zwykłe biszkopty, które są wystarczająco miękkie, aby mogły się ząbkować, ale są łatwe do uchwycenia i wystarczająco mocne, aby się nie rozpadły.

  • Biszkopty Do Tiramisu I Dolci Di Montagna 500G

    14.89  z VAT

    Ladyfingers, czasami znane pod oryginalnym włoskim imieniem savoiardi, są suchymi, gąbczastymi biszkoptami o niskiej gęstości, suchymi, z grubsza ukształtowanymi jak duży palec. Są głównym składnikiem wielu receptur deserowych, są używane jako spody do ciast z owoców lub element tradycyjnego ciasta z tiramisu. Zazwyczaj są one moczone w syropie cukrowym, likierze, w kawie lub espresso na deserowe tiramisu. Niemowlętom podaje się zwykle zwykłe biszkopty, które są wystarczająco miękkie, aby mogły się ząbkować, ale są łatwe do uchwycenia i wystarczająco mocne, aby się nie rozpadły.