Ciastka Morelowo – Migdałowe Amorelli I Dolci Di Montagna200G
8.19 zł z VATTypowo włoskie ciasteczka morelowo – migdałowe Amorelli
Wyświetlanie wszystkich wyników: 4
Typowo włoskie ciasteczka morelowo – migdałowe Amorelli
Typowo włoskie ciasteczka do kawy pokryte lukrem o delikatnym morelowym smaku
Ladyfingers, czasami znane pod oryginalnym włoskim imieniem savoiardi, są suchymi, gąbczastymi biszkoptami o niskiej gęstości, suchymi, z grubsza ukształtowanymi jak duży palec. Są głównym składnikiem wielu receptur deserowych, są używane jako spody do ciast z owoców lub element tradycyjnego ciasta z tiramisu. Zazwyczaj są one moczone w syropie cukrowym, likierze, w kawie lub espresso na deserowe tiramisu. Niemowlętom podaje się zwykle zwykłe biszkopty, które są wystarczająco miękkie, aby mogły się ząbkować, ale są łatwe do uchwycenia i wystarczająco mocne, aby się nie rozpadły.
Ladyfingers, czasami znane pod oryginalnym włoskim imieniem savoiardi, są suchymi, gąbczastymi biszkoptami o niskiej gęstości, suchymi, z grubsza ukształtowanymi jak duży palec. Są głównym składnikiem wielu receptur deserowych, są używane jako spody do ciast z owoców lub element tradycyjnego ciasta z tiramisu. Zazwyczaj są one moczone w syropie cukrowym, likierze, w kawie lub espresso na deserowe tiramisu. Niemowlętom podaje się zwykle zwykłe biszkopty, które są wystarczająco miękkie, aby mogły się ząbkować, ale są łatwe do uchwycenia i wystarczająco mocne, aby się nie rozpadły.
Brak produktów w koszyku.